.

.

TOTS 21

A la signatura de l’acord hi han estat representades les dues parts: Pere LL. Bergadà com a president del Club Tennis Tarragona i Javier Artal com a propietari del club Tennis Park. Foto: Club Tennis Tarragona

El Club Tennis Tarragona ha fet oficial la compra de les instal·lacions del Tennis Park. L’operació s’ha fet efectiva avui dijous 9 d’agost a les 12:30h del migdia, on han estat representades les dues parts: Pere LL. Bergadà com a president del Club Tennis Tarragona i Javier Artal com a propietari del club Tennis Park. L’acord de compra va rebre un ampli suport de més del 80% dels socis/es presents a l’assemblea, tal com informa l’entitat al seu web.

La intenció del Club Tennis Tarragona amb aquesta operació és ampliar la seva oferta esportiva i d’instal·lacions. Amb l’afegit, comptarà amb un total de 15 pistes de tennis i 14 de pàdel en 23.000 metres quadrats a la urbanització de Cala Romana. D’aquesta forma el CTT seguirà sent el club referent tenístic i padeler de la ciutat de Tarragona i de la província.

Les dues parts fa setmanes que treballen en temes comuns immediats. Una d’elles serà la fusió de les escoles de tennis i pàdel des del mes de setembre. En els dies vinents sortirà tota la informació sobre els grups i horaris de cara a la temporada 2018/2019. També s’obren noves oportunitats per l’organització de campionats.

CTT i Tennis Park passaran per uns mesos de transició, on els socis/es aniran veient les primeres avantatges. El Club Tennis Tarragona consolida el seu potencial esportiu a la zona de Cala Romana i Llevant i passarà a ser l’entitat de la ciutat amb més metres dedicats a diferents sectors esportius, a banda de comptar amb l’atractiu de la seva ubicació privilegiada al mateix costat de la platja llarga.