.

.

TOTS 21


Memorimage inaugura aquest dimarts la seva setzena edició, recuperant les sessions presencials al Teatre Bartrina.

La cerimònia inaugural, que es celebrarà el 9 de novembre a les 21h al Teatre Bartrina, serà conduïda per la periodista Montse Llusà, i comptarà amb la presencia d’Anna Petrus, directora artística del festival, amb el protagonista de la pel·lícula inaugural i els seus dos directors, així com amb l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor de Cultura, Educació i Política lingüística, Daniel Recasens i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

‘L’home dibuixat. Una conversa amb Jaume Sisa’. retrata Jaume Sisa, un referent del moviment underground i la contracultura de la Barcelona dels anys 60 i 70. Músic, cantautor i poeta, la influència del seu treball ha arribat amb força fins als nostres dies. Excèntric, místic, naïf i surrealista és admirat avui fins i tot per aquells qui no són exactament melòmans. Les entrades per aquesta sessió s’han de reservar prèviament al web del festival (memorimage.reus.cat)

A partir de dimecres començaran les projeccions de la resta de la programació, totes presencials al Teatre Bartrina. També es recuperen enguany les sessions amb els instituts amb la secció MemoriJove, i durant tota la setmana els joves podran gaudir d’una programació documental amb col·loquis amb directors o experts.

El públic també tindrà l’oportunitat de gaudir del festival a través de la plataforma online del Memorimage, on es podrà veure la programació des de casa: online.memorimage.cat. Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari previ de registre.

El divendres 12 de novembre a les 21 h tindrà lloc la Cloenda del Memorimage 2021 on coneixerem els guanyadors d’aquesta edició.

Redacció