.

El lema de la nostra campanya electoral ho diu tot. Ara tu, ara Reus. Perquè volem que siguis partícip del nostre projecte. Ens interessa el que dius. El municipalisme és això, escoltar els problemes reals i les inquietuds dels reusencs i reusenques i aportar-hi solucions.

Ara Reus és l’única opció viable de municipalisme. I així ho hem demostrat. Són anys treballant a peu de carrer, recorrent tots els barris de la ciutat sense deixar cap racó sense trepitjar. Veïns i veïnes, comerços, indústries, entitats… Tots sou importants.

Daniel Rubio Angosto és alcaldable per Ara Reus

Municipalisme és treballar per a Reus, des de Reus. Sense prendre decisions arribades de Barcelona o Madrid que puguin desil·lusionar als ciutadans. Molts de vosaltres esteu desencantats amb la política i us comprenc. La política nacional ha aixafat la política municipal, s’han destinat esforços i temps a altres qüestions.

La ciutadania està cansada i se sent, en alguns casos, enganyada i decebuda pel sistema polític. Tot plegat amb una frustració i un distanciament cap a la classe política. Ara és el moment de tornar a situar la ciutat allà on es mereix. Hem de posar les persones al centre de les polítiques i destinar els recursos al servei de la població. Només Ara Reus continuarà parlant de municipalisme el dia després de les eleccions.

Us demano un vot diferent de la resta. Un vot per sobre de tots els drets de cadires que tenen d’altres partits. Un vot només pensant en Reus. Estic totalment preparat per ser l’alcalde de tots els reusencs i reusenques i us asseguro que votar Ara Reus és l’opció més segura d’estabilitat, progrés i prosperitat per a la nostra ciutat.

Hem demostrat que sabem gestionar el sector públic i administrar els diners de la forma més eficient. Treballarem per oferir una administració pública més eficient, bonificacions fiscals i polítiques d’habitatge social. Volem una ciutat segura, cívica i neta i que sigui un punt de referència per a la instal·lació de noves empreses que generin riquesa al municipi i llocs de treball de qualitat.

Volem un Reus a un sol nivell, per a tothom. Sense barreres arquitectòniques. Connectat de nord a sud i amb uns parcs i jardins adequats al que la ciutat es mereix. Vetllarem per impulsar les energies renovables i de km 0, així com una bona gestió pel que fa a residus i neteja. I no ens oblidem de la cultura, el comerç i la promoció de ciutat, tres dels elements que fan que Reus sigui una ciutat diferencial, però que cal potenciar encara més.

Us vull demanar que el dia 28 de maig no us quedeu a casa. Digueu la vostra. Aneu i voteu l’opció que considereu millor. Fem de les eleccions municipals una festa de la participació. Tinc la constància del repte que se’m posa al davant, com també de tot el que afronta la nostra ciutat, però us asseguro que vull liderar Ara Reus i convertir-me en el vostre alcalde, aquell que us il·lusioni de nou.

Ara tu, vota Ara Reus.

Daniel Rubio Angosto és candidat a l’Alcaldia per Ara Reus