.

Imatge del film Mary's Land–Tierra de María. Foto: fotogramas

Imatge del film Mary's Land–Tierra de María. Foto: fotogramas

Amb motiu de l’estrena de la pel·lícula Mary’s Land–Tierra de María, de la productora Infinito Más Uno, demà dijous, dia 6 de febrer, a les 19.30 h., hi haurà un col·loqui amb el director, Juan Manuel Cotelo, a la sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari. L’acte serà presentat per Mn. Joaquim Fortuny, vicari general de l’arxidiòcesi.

Estrena de la pel·lícula

Aquest divendres, dia 7 de febrer a les 20.15 h., s’estrenarà als cinemes OCINE de Les Gavarres, a Tarragona, la darrera pel·lícula de Juan Manuel Cotelo, qui va dirigir fa tres anys «La Última Cima». Segons Cotelo aquesta pel·lícula «és una invitació amable, simpàtica i profunda a apropar-se sense por a Déu, a posar-lo al centre del nostre cor i descobrir la proximitat de Maria, Mare de Jesús, cap a tots els homes i dones. L’única finalitat és despertar la fe adormida de les persones creients i apropar les persones allunyades de l’Església a la vida sacramental.»

La permanència de la pel·lícula, que es projectarà a Tarragona gràcies a les peticions rebudes a través del web oficial, dependrà del número d’espectadors que la vegin els primers dies d’exhibició.

Més informació al web www.tierrademaria.com