.

.

TOTS 21


Imatge de marca de l'espectacle Koozo

El proper estiu, Cirque du Soleil presentará ‘Kooza’ a Port Aventura, una aventura repleta d’acrobàcies i adrenalina. Ambdues companyies han signat un acord que farà possible que Circ du Soleil instal·li al resort un espectacle diari per a més de 2.400 espectadors. L’espectacle es podrà gaudir durant els mesos d’estiu del proper any. Segons informa Diari de Tarragona, la voluntat és que Port Aventura sigui la seu estable de Circ du Soleil a Europa. La seva arribada a l’estiu de l’any que ve seria un banc de proves de cara a aquesta pretensió.

L’acord suposa la la unió entre dues grans empreses del sector del turisme i oci, afirma Port Aventura, “referents a nivell mundial”. Així, PortAventura es converteix en el primer resort d’Europa a acollir un espectacle del Cirque du Soleil. Per a PortAventura, amb gairebé quatre milions de visites, el projecte constitueix “un pas más en la seva estratègia de crear, any rere any, nous referents de nivell internacional que posicionin al resort com el millor destí d’oci familiar d’Europa i, en especial, permetin seguir incrementant el  turisme estranger, que actualment quasi representa el 50% del total”.

Kooza torna als orígens del Cirque du Soleil: reuneix dos tradicions del cic: les actuacions acrobàtiques i l’art dels pallasso. L’espectacle posa de manifest l’exigència física de cada número, tot el seu esplendor i la seva fragilitat, a través d’una colorida barreja en la que se destaca l’humor més bufonesc.