.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Foto: Tarragona21.cat

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Foto: Tarragona21.cat

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona respecta la decisió de la Generalitat d’oferir la Ciutat del Repòs i de Vacances en lloguer, però es mostra “descol·locat” perquè s’han assabentat de la notícia pels mitjans de comunicació, segons ha manifestat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, als micròfons de Tarragona Ràdio.

“La voluntat és fer un equipament de caràcter públic, encara que sigui amb gestió privada. El que tenim molt clar és que allò no pot estar abandonat i deteriorant-se, i que ha de donar servei als veïns de la ciutat”, ha manifestat Ballesteros.

El passat juliol, l’Ajuntament va aprovar, a instàncies de la Fundació Mare Terra, una moció per demanar a la Generalitat que posés al servei de la ciutadania la Ciutat del Repòs i de Vacances. La moció, que va ser aprovada per 18 vots a favor (PSC, PP, C’s, UDC i ICV) i 8 abstencions (CUP, CDC i ERC), també proposava la creació d’un Centre d’Interpretació del Litoral que servís com a espai de referència i punt de trobada de totes les entitats.