.

Imatge de la Marató Musical de Constantí. Foto: Cedida

Un any més, Constantí torna a mostrar la seva solidaritat amb La Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva. Aquest diumenge 17 de desembre, a les 13.00 h, arriba la XIV Marató Musical organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. Comptarà amb les actuacions de diverses formacions instrumentals de l’Escola de Música, Tony Sanahuja i Patrick Navarro, Manureco, Ensemble de flautes de la BUMT, A2 Duo i una exhibició de zumba amb Eva. A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col·laboren El Forn de Pa 38 Clàssic i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical també s’inclouen l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, el divendres 15 de desembre a les 18.30 h., i el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí el divendres 15 de desembre a les 20.00 h.

Lectures solidàries a la Biblioteca

A banda de la Marató Musical, a Constantí s’han organitzat diverses activitats solidàries i, un any més, des de la Biblioteca Municipal s’han organitzat les lectures solidàries durant tota la setmana. L’activitat s’iniciava el passat dilluns i s’allargarà fins demà dissabte i ha comptat amb la participació de les escoles i l’Institut, col·laboradors i usuaris de la Biblioteca i persones a títol individual que han volgut posar el seu gra de sorra.

L’Ajuntament de Constantí aportarà dos euros per cada lector/a i d’aquesta manera les lectures es convertiran en donatius per a una molt bona causa. Es tracta d’una activitat que arriba ja a la seva vuitena edició.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */