.

Cartell de la Festa Major Petita d'Altafulla.

Cartell de la Festa Major Petita d’Altafulla.

La previsió de pluja ha obligat a l’Ajuntament d’Altafulla a canviar d’ubicació i ajornar alguns actes de la programació de la Festa Major Petita Votiva del Quadre de Sant Antoni, que comença aquest divendres 1 de setembre i s’allargarà fins el proper dia 17.
Pel que fa a aquest cap de setmana de l’1, 2 i 3 de setembre, els actes que varien són els següents:
  • L’espectacle familiar amb la Cia. ‘La Bitxicleta’ CANVIA D’UBICACIÓ i passa a celebrar-se el dissabte 2 de setembre a les 19:30h al casal La Violeta (acte amb limitació d’aforament).
  • El concert amb Gaià Gospel CANVIA D’UBICACIÓ i passa a celebrar-se el dissabte 2 de setembre a les 21h al casal La Violeta (acte amb limitació d’aforament).
  • La Nit d’Humor amb Arnau Garcia, Andrés Fajngold i Raquel Hervás CANVIA D’UBICACIÓ i passa a celebrar-se el dissabte 2 de setembre a les 22:30h al casal La Violeta (acte amb limitació d’aforament).
  • La Fira Gastronòmica de les Cultures S’AJORNA i se celebrarà el dissabte 16 de setembre a les 20h a la plaça de l’Església.
  • El Mercat d’Art al Carrer del Cercle Artístic d’Altafulla queda CANCEL·LAT.
  • La Baixada de Trastos i el Vermut Popular del Grup de Diables S’AJORNA i se celebrarà el diumenge 24 de setembre a les 11h des de l’ermita de Sant Antoni i a la plaça del Pou, respectivament.
Qualsevol altre canvi de programació s’informarà des de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Altafulla.
V.Tapias
/* JS para menú plegable móvil Divi */