.

Aquest dijous Salou enceta la nova il·luminació nadalenca amb un acte d’encesa simbòlic de l’arbre de Nadal que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma on es donarà el tret de sortida oficial a la campanya comercial i d’ambientació que enguany s’ha distribuït per les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials: carrer Barcelona, Via Roma, Via Augusta, Ciutat de Reus o plaça Europa… a més de les entrades de totes les urbanitzacions i edificis d’interès. En total, hi haurà uns 169 motius que engalanen la ciutat en aquestes dates tant assenyalades.

En l’acte d’encesa hi participaran el cor infantil i mitjà de l’Escola de Música, i el Cor Encantats de l’Escola Municipal de Música de Salou oferint varies nadales. Un cop inaugurada, es repartirà xocolata calent entre els assistents tot ambientat amb la música de la Wild Dixie 5et. La nova il·luminació lluirà durant tota la campanya de Nadal i fins després de Reis, i estarà encesa tots els dies.

Recordar que a partir del divendres dia 1 de desembre, la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum ha organitzat una nova edició del mercat de Nadal. Aquest any, i per segon any consecutiu, el mercat tindrà lloc a la Plaça Sant Jordi del municipi i es podrà visitar fins el proper 3 de desembre. La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, ha explicat que “un any més hem volgut organitzar tot un seguit d’activitats per tal d’impulsar el comerç local, així com el mercat de Nadal molt dinàmic i participatiu ple de regals, gastronomia, música, animació infantil, i moltes sorpreses més”. Fourrier ha afegit que, “enguany hem incrementat en una cinquantena els motius nadalencs que decoraran el municipi tot mantenint el pressupost de l’any anterior”. Fourrier també ha volgut destacar que “aquest any i com a novetat, som el primer municipi de Catalunya que tenim figures en 3D de Disney”.

A més de l’acte d’encesa, la regidoria de Promoció i dinamització Econòmica, juntament amb la col·laboració de l’Associació Shopping Salou han organitzat un concurs fotogràfic amb el lema “Aquest Nadal, regala petons”, per tal d’impulsar les compres nadalenques en el municipi fins al proper 7 de gener. Els participants han de penjar una fotografia donant un petó amb la seva compra a Instagram i etiquetar @visitsalou i posar els hashtags: #petonsnadalSalou, #nadalSalou, #shoppingSalou, #SalouFoodExperience, i #visitSalou. La foto guanyadora serà premiada amb una tauleta.