TOTS 21

Foto d’arxiu de Richard Clayderman.

El Festival Internacional de Música de Cambrils encara la recta final El compte enrere l’iniciarà ABBA. The New Expierence, amb l’espectacle tribut al famós quartet suec i dels seus temes, que han fet que l’èxit de la banda perduri encara diverses generacions després. Dancing Queen, Mamma Mia o Waterloo sonaran al Parc del Pinaret, aquest dijous 12 d’agost.

Divendres serà el torn de Richard Clayderman, un dels intèrprets de piano més populars arreu del món. En el seu repertori hi portarà tant títols originals, com Ballade pour Adeline, A Como Amor o Recuerdos De Infanzia, temes clàssics i una selecció de composicions de John Williams, Ennio Morricone, John Barry o James Horner. Acompanyat d’una secció de corda, el pianista francès reconeix que està impacient per reconnectar amb el públic cambrilenc.

L’espectacle encarregat d’acomiadar la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, dissabte 14 d’agost, serà l’Orquestra Simfònica del Vallès, que oferirà un espectacle que cap amant del cinema es voldrà perdre. De pel·lícula combina bandes sonores tan conegudes com Titanic, Pirates del Carib o Forrest Gump amb una presentació ben divertida dels films, a càrrec dels dobladors Jordi Brau i Luis Posada, i la projecció de fragments de les pel·lícules.

Les entrades es poden adquirir a través dels punts oficials de venda: https://megaentradas.com/w/festival-cambrils o, presencialment, al quiosc de Turisme de Cambrils (pl. dels Carabiners, davant del Club Nàutic, a la Rambla Jaume I, cantonada amb Av. Diputació).

Redacció