.

Imatge d'aquest matí de la pista central muntada a la platja de l'Arrabassada. Fotos: Tarragona21

Ja és tot a punt a la platja de l’Arrabassada perquè a partir d’aquest dijous, 7 d’agost, i fins al diumenge, Tarragona sigui capital del vòlei platja espanyol i català. Durant la jornada d’avui s’ha enllestit la pista on es desenvoluparan els partits, en plena platja i envoltada de grades. Seran 4.000 metres quadrats d’instal·lacions, on ja destaca la pista central, apte per rebre 1.500 espectadors.

Una imatge complerta de la tribuna que s'ha instal·lat a l'Arrabassada

Tarragona acollirà d’una banda el 7 d’agost la fase Final del Màster Campionat de Catalunya Vòlei Platja, i del 8 al 10 d’agost la quarta prova del Beach Volley Tour, Circuit Nacional d’aquest 2014.

Els anomenats ’I Internacionals Ciutat de Tarragona, com a quarta parada del Madison Beach Volley Tour 2014 aterren a la ciutat amb els millors jugadors en l’únic circuit professional de vòlei platja a Espanya en tres dies d’intensa activitat i més de 4 mil metres quadrats d’instal·lacions. La cita esportiva comptarà a més amb un gran espai d’oci, hostaleria i animació amb activitats paral·leles.

Les mateixes instal·lacions serviran per a tots dos esdeveniments. Dijous 7 d’agost la final del Master Campionat de Catalunya de Vòlei Platja on esdevindrà una parella guanyadora del circuit català després de sis proves Open homologades, ha explicat la presidenta de la Federació Catalana de voleibol, Maribel Zamora que ha parlat de “nivell altíssim” en la competició que s’oferirà.

Més informació en aquest enllaç.