.

Unes 500 persones van formar part de l'acte

Unes 500 persones van formar part de l'acte

Aquest dissabte 14 de juny de 2014 va tenir  lloc a Creixell la V Trobada Gegantera dels Esmarris de Creixell. Una jornada que sense cap mena de dubte passarà la història cultural del poble per la gran quantitat de gegants, geganters i geganteres que es van aplegar a la vila.

Un total de 15 colles geganteres , una banda de música i una batucada, van omplir els carrers del nucli històric del poble de música, color, alegria i sobretot de cultura, de molta cultura tradicional i popular.

Les colles geganteres que han participat a la Trobada i per ordre de Cercavila són: Esmarris de Creixell, Roser de Reus, IPM de Reus, Sant Martí Sarroca, El Calçot de Valls, L’Hospitalet de L’Infant, Santa Eulàlia de Ronçana, Vilanova del Camí, La Llacuna, Rellinars, Casc Antic de Barcelona, Mora La Nova, El Pla de Santamaria, Riudecanyes i Geganters i Capgrossos de Creixell.

La trobada ha tingut lloc aquest dissabte

La trobada ha tingut lloc aquest dissabte

També la Banda Musical de La Verònica de Reus i la Batukada dels Diabòlics d’Ègara (Terrassa). Ha estat tot una festa on tothom però especialment la mainada s’ho van passar d’allò més bé. Més de 500 persones de totes les colles van participar al cercavila.