.

Un moment de l'acte de reconeixement celebrat avui

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla ha fet aquest matí un acte de reconeixement als restaurants col·laboradors de les visites guiades que s’organitzen a la Vila Closa d’Altafulla durant l’estiu, al nucli antic del municipi.

L’acte, que s’ha celebrat a la sala de Plens, ha comptat amb la presència del regidor de Turisme, Guillermo Alonso; les guies turístiques de les visites, Dolors Guinjoan i Joana Badia –aquesta no ha pogut assistir-hi per motius personals-; la tècnica de Turisme, Núria Barba, i els restauradors que han pogut assistir a l’acte.

En aquest sentit, el regidor de Turisme ha agraït personalment la col·laboració de tots ells en el que significa la cloenda de les visites, on cada un dels restaurants i bars participants reben els visitants amb una copa de cava i un refrigeri, i ha subratllat la importància de continuar col·laborant conjuntament per promocionar aquest entorn privilegiat i històric d’Altafulla.

L’Ajuntament d’Altafulla els ha obsequiat amb un marc on apareix una imatge del mateix restaurador al seu establiment quan acullen els participants a les visites. Les fotografies han estat realitzades per Jean Segovia.

Els restaurants reconeguts, tots ells de la Vila Closa, han estat el restaurant El Pozo, Faristol, Hotel Gran Claustre i restaurant Bruixes de Burriac, Hotel San Martí, bar restaurant la Violeta, Tapacadabra, restaurant Les Bruixes i el Racó d’en Tete. Les visites guiades a la Vila Closa continuen a l’hivern i s’organitzen cada últim dissabte de cada mes, a les onze del matí. Cal que reservin les places a l’Oficina de Turisme, a la plaça del Pou, o al telèfon 977 65 14 26. El preu és de 4 euros.