.

Cartell de l’esquiada de 2025, per a la que ja s’accepten reserves. Foto: Cedida

Després de l’èxit de la primera edició, els amants de la neu tindran una nova oportunitat per lliscar muntanyes avall amb l’esquiada del Golf Costa Daurada. Això passarà dels dies 31 de gener al 2 de febrer i en aquesta ocasió s’han escollit les pistes de Baqueira Beret.

Amb més de 170 quilòmetres esquiables i 112 pistes, el domini de la Val d’Aran es posiciona com un dels grans referents europeus en aquest esport.

Val a dir que aquell cap de setmana estarà farcit de sorpreses per a tots els participants. I és que a més d’esquiar durant dos dies consecutius, el dissabte i el diumenge, també està previst un après esquí a pistes el dissabte a la tarda i un sopar de gal·la al restaurant de l’Hotel Vall d’Àneu.

Amb el preu de la inscripció, es gaudirà de dues nits d’allotjament, a escollir entre l’Hotel Vall d’Àneu i l’Hostal Vall d’Àneu, en règim de mitja pensió. L’esmorzar de dissabte i diumenge i el sopar de divendres i dissabte.  També el forfait de dos dies per gaudir de totes i cadascuna de les pistes.

El preu de la inscripció és de 245 euros els adults i 177 els nens. Ara bé, pels qui s’estimin més gaudir tranquil·lament del paisatge i passejar podran acollir-se a l’opció sense forfait a partir de 123 euros el cap de setmana.