.

La primera sessió s’ha celebrat aquest dimecres a la platja del Miracle. Foto: Cedida-J.C.Borrachero

Aquest dimecres, 23 d’octubre, el projecte Tarragona-GreenBelt’26 ha iniciat el programa d’activitats adreçades als centres educatius de la ciutat,  tant a centres de primària com de secundària. Aquestes activitats formen part del pla de comunicació i sensibilització del projecte, amb l’objectiu de difondre i sensibilitzar sobre els recursos naturals dels espais verds urbans i periurbans de Tarragona.

Aquestes activitats educatives es duran a terme durant tot el curs 2024-2025 i tindran lloc en espais en els quals el projecte Tarragona-GreenBelt’26 executarà actuacions de renaturalització.

La primera sessió s’ha dut a terme amb alumnes de cicle mitjà de l’Escola el Miracle.  L’activitat, que s’ha realitzat a la platja del Miracle, ha comptat amb la participació del conseller de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Guillermo García de Castro, qui ha posat en valor el fet “d’apropar als més petits el projecte Tarragona Greenbelt’26 així com la importància del coneixement i la cura per la nostra biodiversitat i pels nostres espais naturals”.


Altres notícies:


El programa ofereix set tipus d’activitats adaptades a diferents grups d’edat, que van des del descobriment dels ratpenats que viuen al nostre voltant, als macroinvertebrats aquàtics, fins al funcionament de les dunes a les platges.

Els centres educatius poden sol·licitar les activitats, que són gratuïtes, al portal de recursos educatius de l’IMET (enllaç aquí). Actualment s’han rebut 44 sol·licituds i s’hi ha sumat una desena de centres educatius de la ciutat.

Tarragona-GreenBelt’26 està subvencionat per la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.