.

Imate dels dos recorreguts que es proposa

Els Pallaresos viurà aquest diumenge, 27 d’octubre, la quarta edició de la Cursa de la Dona que se celebra per denunciar les violències masclistes, però també amb un motiu solidari: recaptar fons en la lluita contra el càncer. Hi estan cridats a participar tant dones com homes.

Així, es disposarà d’un espai de l’Associació contra el Càncer dels Pallaresos per fer les donacions. El preu de la inscripció és de 10 euros, i el recaptat es destinarà en la seva totalitat a l’entitat, ha informat a DiariTots21 la regidora d’Igualtat, Maite Nuñez.

Seran dos els recorreguts que organitza l’Ajuntament en col.laboració amb el Club Excursionista Sense Fronteres: “Un és de cinc quilòmetres i l’altre de 10 quilòmetres. La sortida, a diferència de l’any passat, es farà des del Casal dels Hostalets“, espai on el Club Excursionista té el seu local. Serà el mateix lloc que l’arribada. A diferència de 2023, la cursa de 5 quilòmetres transcorrerà pel bosc i no pel nucli antic del poble.

Hi haurà dos avituallaments, un a meitat de cursa i l’altra, al final de la mateixa. “La primera sortida es farà a les 9:30 (la de 10 kms) i la segona, a les 9:45 (la de 5 kms). Calculem que abans de les 12 ja haurà arribat tothom”. La regidora detalla que fins ara hi ha 200 persones inscrites -fins al 6 d’octubre hi havia dret a rebre merxandising, com la samarreta i la gorra de la cursa-, però en ser una cursa solidària un hom es pot inscriure fins a l’últim moment.

Cal destacar especiament la col.laboració de les empreses Europastry, Spar Els Pallaresos i Aquum.