.

La nova regidora s’incorpora al govern en substitució d’Alejandro Garcia, que va renunciar al càrrec per motius personals. Foto: Cedida

Hélène Arcelin Zabal ha pres possessió com a regidora d’Espai Públic i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Cambrils en el plenari municipal celebrat aquest dilluns. La nova regidora, membre del grup municipàl d’Esquerra Republicana (ERC), s’incorpora a l’equip de govern en substitució d’Alejandro Garcia, que va renunciar al càrrec fa unes setmanes per motius personals.

Arcelin ja havia ocupat la cartera de Benestar Social, Drets Socials i Salut de l’Ajuntament de Cambrils durant dos anys, entre el 2018 i el 2021, i posteriorment va ser regidora a l’oposició dos anys més, fins les eleccions municipals del 2023.

Hélène Arcelin és Llicenciada en Psicologia i té més de 16 anys d’experiència com a Tècnica d’ Ocupació en l’àmbit de l’orientació, intermediació, prospecció i inserció laboral en ajuntaments i en entitals sense ànim de lucre. Ha combinat aquesta tasca amb la Secretaria d’Ocupació i Formació de la UGT, també donant suport en l’àrea igualtat.