.

El festival, que es presentarà el 17 d’octubre, arriba enguany amb la novetat de la màgia de prop de Tony Montana. Foto: Cedida

A partir del dia 17 d’octubre, i durant tot el cap de setmana, es portarà a terme a la Canonja la dinovena edició del Festival de Màgia Impossible. Aquest festival, plenament consolidat al nostre poble, té la voluntat, un any més d’acostar el món de la màgia al públic canongí, però també, als aficionats a l’il·lusionisme de municipis del nostre voltant.

El regidor de Cultura, Salvador Ferré, comenta que “conscients que el festival està plenament consolidat com un dels referents de la màgia al Camp de Tarragona, enguany volem afegir-hi un nou al·licient, un espectacle de ben a prop amb Tony Montana, un dels referents del món de l’il·lusionisme en l’àmbit internacional”. Atès el mínim aforament que permet aquest tipus d’espectacle, els organitzadors han fet l’esforç de programar-lo en dues sessions. Així doncs l’espectacle de Tony Montana es podrà veure el dijous 17 d’octubre a les 20 i a les 21.15 h al Teatre Municipal Orfeó Canongí. Unes actuacions que tenen l’eix central a la Gran Gala Internacional de Màgia del divendres dia 18 i colofó final el dissabte 19 a les set de la tarda amb l’actuació de la Maga Amèlie, una de les millors magues d’Europa.


Altres notícies:


Cal, però, tenir en compte tot el seguit d’espectacles que de manera gratuïta es portaran a terme als carrers del poble, l’eix central serà la plaça d’Europa amb Magia para reír, dissabte 19 a les 12 del migdia i Pepín i Tartiflette, diumenge a dos quarts d’una. Abans, però, cal participar en la cercavila Cacos amb sortida de la plaça del Castell, de la companyia Campi qui pugui, que prepara un gran cop, s’han endut una misteriosa caixa forta que obriran sigui com sigui.

Les entrades als espectacles de l’OCTM ja són a la venda a la web de Codetickets i enguany, hi ha un abonament especial que comprèn l’espectacle de divendres i el de dissabte a un preu molt avantatjós.

Salvador Ferré, regidor de Cultura, assegura que des de la Canonja “us convidem a gaudir d’aquest cap de setmana tan especial, acompanyats un any més de la màgia, esperant, això sí, la celebració de la vintena edició de l’Impossible, que serà molt especial”.