.

David Solé, amb la resta de l’equip català, en la tercera plaça del podi final. Foto: Cedida

David Solé, soci del Golf Costa Daurada, ha aconseguit una valuosa tercera posició al Campionat del Món de Pitch & Putt, defensant els colors de la Selecció Catalana. L’edició actual, la sisena de la seva història, s’ha disputat de l’11 al 13 d’octubre al Pitch & Putt Vendrell i ha comptat amb la participació de fins a catorze equips representants d’associacions de països com Irlanda, Portugal, Gran Bretanya Noruega o Austràlia.

La primera plaça de la classificació ha estat pel combinat irlandès, que s’ha convertit en el flamant campió del Món després de superar l’equip de Portugal a la final. Per la seva banda, Catalunya ha obtingut una meritòria tercera posició final després de superar a Galícia en la lluita pels metalls.

El campionat s’ha celebrat durant tres jornades de joc. Una primera ronda preliminar el divendres en la que tots els equips han competit sota la modalitat strokeplay. Posteriorment, ha estat el torn de la fase eliminatòria, en la que s’han enfrontat els vuit millors equips de la competició. Catalunya s’ha enfrontat a Andorra als quarts de final, a qui ha aconseguit guanyar per un resultat final de 4 a 1.

A les semifinals, els catalans s’ha vist superats per la qualitat de l’equip de Portugal, que s’ha imposat per un ajustat 3 a 2, per la qual cosa s’ha hagut de conformar amb la lluita pel tercer i quart lloc de la classificació. Ha estat en aquest moment quan una gran actuació de David Solé, que ha obtingut la victòria en cinc dels sis enfrontaments disputats, ha permès a Catalunya pujar al tercer esglaó del pòdium.