.

Personalitats com Ruben Viñuales, Noemí Llauradó, Xavier Grasset, Fermí Fernàndez, Oriol Grau, Mariona Escoda, Òscar Cadiach i jugadors del CBT i el Nàstic de Tarragona s’han sumat al vídeo participatiu cantant la versió en català del tema ‘No dubtaria’ d’Antonio Flores per promocionar el Mamapop solidari dedicat a la ‘Generació Movida’.

 

L’estrena del 9è Mamapop tindrà lloc el 16 de novembre al Palau Firal i de Congressos de Tarrragona i tots els beneficis es destinaran a la investigació pel càncer de mama a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Les entrades estan ja a la venda al web www.mamapop.cat i a FarmaTarraco.

Els preparatius per l’estrena del concert solidari Mamapop a Tarragona el 16 de novembre avancen i aquest dilluns s’estrena el vídeo promocional de l’edició ‘Generació Movida’ amb la participació de nombroses personalitats i professionals de les comarques de Tarragona. Totes i tots han mostrat el seu compromís amb aquesta iniciativa solidària cantant al ritme del tema ‘No dubtaria’, d’Antonio Flores.


Altres notícies:


Per interpretar aquesta versió en català hem comptat amb les veus de Ruben Viñuales, alcalde de Tarragona; Sandra Ramos, consellera de cultura i festes de l’Ajuntament de Tarragona; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; el periodista i escriptor Xavier Grasset; els actors Oriol Grau, Fermí Fernàndez i Toni Albà; la cantant Mariona Escoda; l’alpinista Òscar Cadiach; jugadors i jugadores del Club Bàsquet Tarragona; Núria Grados, presidenta del  CBT; Marc Montalvo i Nil Jiménez, jugadors del Nàstic de Tarragona; Mariona Pujol Merino i Júlia Vadillo Grados, influencers tarragonines; l’Associació Dones Casa del Mar de Tarragona, personal del Port de Tarragona, Factor Energia i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

El 9è Mamapop solidari estarà dedicat a la ‘Generació Movida’ i farà un recorregut per grans temes del pop-rock dels anys vuitanta i noranta. El dissabte 16 de novembre reunirà sobre l’escenari del Palau Firal i de Congressos de Tarragona a una desena de cantants solistes i a una quarantena de músics. Mamapop manté el vincle de col·laboració amb l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i els beneficis derivats del concert es destinaran íntegrament a aquesta entitat per a la investigació en càncer de mama.