.

Documents originals de Jujol sobre l’església de Constantí. Foto: DiariTots21

La tercera de les conferències del Cicle de Conferències Modernistes dels Pallaresos abordarà aquest dimecres, 16 d’octubre el llegat de l’Arxiu Jujol.

Serà en format taula rodona i es tractarà del destí del llegat i quina és la situació actual de l’Arxiu dels Pallaresos i de la Casa de les Ànimes de Tarragona.


Altres notícies:


El llegat ha estat d’actualitat aquests dies en confirmar-se que tot ell, més de 10.000 documents de Jujol, restaran definitivamente a Tarragona, a la seu del Col.legi d’Arquitectes. Corria el perill que hagués fet cap a Barcelona.

Hi seran Joan Mercadé, arquitecte i director científic de la Càtedra Jujol de la Universitat Politècnica de Barcelona; Jordi J. Romera, president de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; Manel Callau, codirector de l’Arxiu Jujol i membre del Comitè científic de la Càtedra Jujol de la UPC, i Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, que seràá el moderador de la taula rodona. Serà a les 19 h. al Centre Jujol.