.

Grans iots a Marina Port Tarraco. Foto: Cedida

En les setmanes vinents, la Marina Port Tarraco es convertirà en un punt de referència mundial per al manteniment i reparació d’alguns dels iots més grans del món. S’espera l’arribada de fins a 30 embarcacions d’alt nivell, amb la presència de més de 600 tripulants i 150 tècnics especialitzats, que donaran suport en les tasques tècniques que s’hi duran a terme.

Port Tarraco ha aconseguit consolidar-se com una destinació preferida per a grans iots gràcies a les seves instal·lacions d’avantguarda i serveis de qualitat internacional. La seva ubicació estratègica, combinada amb la capacitat de gestionar embarcacions de fins a 160 metres de llarg, la converteixen en una de les marines més ben valorades per professionals del sector nàutic.


Altres notícies:


Enguany, tal i com va passar també a la tardor de l’any passat, la Marina Port Tarraco penjarà el cartell de “complet” ja que aconseguirà que tots els espais d’atracada estiguin ocupats. El port per a super iots de Tarragona es consolida així com a destinació per a aquest sector en el Mediterrani, amb una plena ocupació amb més de 30 embarcacions.

Impacte positiu a la ciutat

Tarragona esdevé un destí imprescindible com a marina tècnica per fer manteniment i reparacions fora de temporada pels grans iots a escala internacional. El Port de Tarragona suma molts avantatges, de tipus logístic, de seguretat, capacitat industrial i de serveis, que fan molt atractiu el port i la ciutat per fer llargs períodes de manteniment.

Aquesta activitat intensa també tindrà un impacte positiu per a l’economia local, generant ocupació directa i indirecta, i reforçant el paper de Tarragona com a centre de reparació i manteniment nàutic. L’estada de més de 30 embarcacions durant la tardor i l’hivern de 2024 significa la presència de fins a 600 tripulants. A més, els treballs inclouran des de tasques de manteniment rutinari fins a complexes
reparacions tècniques per part de fins a 150 tècnics