.

L’activitat unifica en una sola festa la tradició de la Castanyada amb les celebracions importades de nordamèrica. Foto: Cedida

La tarda-nit del 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, tornarà a arribar carregada d’activitats festives al Pavelló Poliesportiu de Constantí per gaudir de la nit més terrorífica de l’any amb la celebració d’una nova edició de la festa Castalloween.

A les 18.30 hores s’obriran les portes del Passatge del Terror, que aquest any tindrà dues modalitats: un passatge de caire familiar, de 18.30 a 20.30 hores, i un passatge de terror extrem, només per a adults, de 20.30 a 21.30 hores. L’entrada individual té un preu de 3 euros, mentre que l’entrada familiar costarà 6 euros. Els accessos al Passatge del terror es faran per la porta del carrer Centcelles.

Cap a les 21 hores s’obriran les portes del Pavelló Poliesportiu, per l’Avinguda Onze de Setembre, i començarà un sopar de motxilla. A les 23 hores començarà el gran ball terrorífic amb una sessió musical a càrrec del DJ Jordi Alcañiz.

La venda d’entrades per al Passatge del terror i les inscripcions del sopar del motxilla s’han de fer a l’OAC del carrer Sant Pere 49, des del dimarts 15 d’octubre fins al divendres 25 d’octubre, els matins, de 9 a 14 hores. I els dimarts 15 i 22 d’octubre, també en horari de tarda, de 16.30 a 18.30 h. El preu del sopar de motxilla + gran ball terrorífic és d’1 € solidari per persona i el preu només del ball terrorífic és de 5 € (entrada individual) i 10 € (entrada familiar).

II ruta “Constantí misteriós”

La celebració del Castalloween s’allargarà fins al dissabte 2 de novembre amb la II Caminada “Constantí misteriós” per descobrir les històries més ocultes del nostre municipi. Les inscripcions es podran fer a partir del 21 d’octubre a l’OAC del carrer Sant Pere 49, de 9 a 14 h. El preu és 1 € solidari per persona.