.

Antonio, ‘l’avi del Reus’, al programa de Movistar

Es diu Antonio Férez i és ‘el abuelo dels Reus’. El futbol roig-i-negre li ha retornat la vida després que el covid se li emportés la seva dona. Aficionat al Reus Deportiu fins al moll de l’os, com els d’abans, va patir desesperadament amb la desaparació del club, en 2020, per la pèssima situació financera que va viure. Aquesta setmana, el programa de Movistar ‘El Día Después’ ha recollit la seva història.

L’Antonio va néixer a la província d’Almeria i es va casar amb una extremenya. “Va morir de la vacuna. Als tres dies d’arribar d’Extremadura, va patir un infart”, relata al programa. Quan va desaparèixer el Reus Deportiu es desesperava demanant que retornés el club. Era ja un personatge molt popular, fins que el club es va refundar junt amb la Reddis per convertir-se en el Reus FC Reddis, que milita a la Tercera RFEFF.

Aleshores, davant la seva passió, l’Antonio va ser reclutat per l’entrenador, Marc Carraco, i forma part del cos tècnic. Primer s’ocupava de poques tasques, com recollir les pilotes, i ara, de gairebé de totes, simplement pel seu amor al club.

“El Marc Carrasco, l’entrenador, em va dir un dia: ‘Vine al Reus'”, explica ell al programa. I l’entrenador ho corrobora: “És l’exemple del que era i del que pretén ser el projecte del Reus”.

És una institució al vestidor, estimat per tots els jugadors i tècnics, i fins i tot dóna ordres als propis jugadors. “Quan ell parla, s’atura el temps”, comenten els jugadors. “Són com els meus fills”, diu l’Antonio dels joveníssims jugadors. “Això m’està donant la vida”, conclou.