.

Les pistes s’estan construint al costat del pavelló oliesportiu de la Pineda. Foto: Cedida

Des de fa uns dies, s’han iniciat ja les obres per tal de d’instal·lar pistes de pàdel a l’entorn del pavelló municipal d’esports de la Pineda. Amb un cost d’adjudicació de 152.646 euros, les obres consisteixen en la construcció de dues pistes de pàdel amb la il·luminació corresponent a la part posterior del pavelló.

L’equipament de les pistes disposarà de la pre instal·lació per tal que puguin ser gestionades intel·ligentment mitjançant una APP. Cal recordar que aquestes obres es van haver que tornar a licitar fa uns mesos donat que l’empresa que va rebre l’adjudicació, ara fa un any, es va retirar poc abans de començar l’obra.

D’altra banda, continuen endavant les obres iniciades aquest estiu per la renaturalització dels espais costaners de la platja de la Pineda, una obra pressupostada en 499.993 euros i que està finançada pels Fons Next Generation. El projecte ha de permetre la plantació d’espècies arenícoles sobre la platja per tal de recuperar zones de dunes, ha de possibilitar també plantacions al voltant de les guinguetes i a les zones enjardinades del passeig marítim, així com la construcció d’una pèrgola per a confort climàtic a la zona del parc dels Prats.

L’obra, que s’allargarà fins a la primavera del proper any, ha quedat ja enllestida a la zona de la platja del Racó, concretament al voltant del grup escultòric Marca d’Aigua amb la instal·lació també de passeres de fusta per a vianants.