.

L’alcalde i els regidors d’Hisenda i Ocupació han acompanyat els assistents en l’inici dels programes. Foto: Cedida

El Programa Treball i Formació 2024–Entitats Locals (SOC -TRFO EELL) i el programa 30 PLUS s’han posat en marxa a Salou per tal de  promoure i facilitar la inserció laboral d’un total de trenta_quatre persones, a més del lloc de treball de coordinació; de manera que, en total, s’impliquen trenta-cinc persones dins dels projectes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha donat aquest dimarts la benvinguda als participants i ha manifestat que “donem l’oportunitat des del departament d’Ocupació perquè les persones puguin obtenir una formació que els permetrà accedir al món laboral”. Així mateix, ha remarcat que “s’està fent una molt bona feina, des de l’Administració Pública i des de l’Ajuntament de Salou, per donar oportunitat i possibilitat a les persones que busquen feina, per inserir-se laboralment, tant en el sector públic com el privat”.

Per al programa Treball i Formació, els llocs que ocuparan, durant un any, són els següents: un auxiliar d’arxiu, un auxiliar de gestió TBC, un oficial de brigades per als TBC, un agent cívic, un conserge d’Esports, un auxiliar per als espais de recerca de feina i un orientador, entre altres.

Per al programa 30 PLUS, que s’engega per primer cop a Salou, i que ofereix subvencions a entitats perquè duguin a terme projectes d’actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur a partir dels 30 anys, es donarà l’oportunitat de treballar a 25 demandants d’ocupació. Aquest programa donarà l’oportunitat de treballar entre 6 i 9 mesos.

Ambdós programes compten amb el suport, a través de subvencions, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).