.

Els equips del Golf Costa Daurada han fet una bona temporada en les diverses categories que han competit. Foto: Cedida

El Campionat de Catalunya per Equips de Pitch & Putt ha conclòs una nova temporada amb la vuitena i darrera prova del calendari esportiu. L’equip del Golf Costa Daurada A, comandat per Toni del Águila, ha finalitzat la seva primera temporada a la Segona Divisió Oest en dotzena posició i quinzens a l’última jornada celebrada a les instal·lacions del BonÀrea Pitch & Putt. L’any vinent buscaran situar-se una de les places d’honor de la classificació.

Pel que fa a l’equip del Paulson AM Costa Daurada, a la Tercera Divisió Oest, es jugava les últimes opcions d’ascens al camp barceloní de Roc 3. Una sisena posició a l’última jornada de la temporada ha deixat amb la mel als llavis als jugadors capitanejats per Rubén Molero després d’assolir una meritòria cinquena posició a la general.

L’equip del Golf Costa Daurada B ha conclòs l’any del seu debut a la Quarta Divisió Centre G1 en onzena posició després de l’última prova disputada al Pitch & Putt Montseny. A la darrera jornada, l’equip liderat per Josep Maria Roca s’ha posicionat a mitja taula de la classificació.