.

El Nàstic ha consumat la remuntada. Foto: Nàstic

El Nàstic ha tornat pel camí de la victòria gràcies a un doblet, amb remuntada inclosa, d’Antoñín.

Tocava refer-se després de la derrota in extremis a Barakaldo, contra el millor filial de la categoria, la Reial Societat B, dirigida per Sergio Francisco, un rival que només ha rebut dos gols, és a dir, la millor defensa de la categoria, i que se situava en tercera posició a l’inici de la jornada, però que presentava baixes notables. Per part grana, Marc Fernández entrava per Jaume Jardí en l’única novetat del Nàstic.

Al primer minut, Antoñín tenia l’ocasió d’obrir el marcador, amb un xut sec entrant a l’àrea, que refusava el porter basc, Fraga. I la sorpresa esclatava al minut 3 quan Jon Balda rebia una pasada llarga per l’esquerra, i entrant a l’àrea i sense massa angle, clavava un xut per dalt que Varo ni l’olorava. Encara entrava públic a l’estadi i el Sanse s’avançava en el marcador.


Altres notícies:


Però el Nàstic esvairia fantasmes tres minuts després gràcies a un xut d’Antoñín, que rematava al pal i la bimba entrava plorant. Qui havia construït la jugada era Montalvo, amb una excel.lent passada des de la dreta, que Antoñín controlava, es desfeia d’un rival amb un cop de maluc, la tocava per la dreta i rematava al pal.

Superades les pors, Narro tenia una gran ocasió per fer el segon, després d’una gran combinació nascuda en peus de nou de Montalvo, però la punxava excessivament, i permetia el refús el porter basc.

Però avui era el dia d’Antoñín. Als 25 minuts, una centrada bombada, perfecta, des de l’esquerra de Víctor Narro era rematada per Antoñín a la xarxa, jugant-se el cap per col.locar-la a la dreta de Fraga. Dos minuts més tard, Marc Fernández la tenia, però la rematava alta. Acabaria la primera part amb un avantatge grana forjat amb una remuntada en només 22 minuts.

Només començar la segona part, Narro centrava una pilota rebutjada per un defensa i Franco havia de refusar per dalt una pilota que s’enverinava.

Al minut 60, Marc Fernández i Pablo Fernández deixaven el terreny de joc a Jaume Jardí i Alex López. Es tractava de frenar el control absolut que imprimien els bascos, que havien fet entrar potencial davanter fent incorporar poc abans Job Ochieng i Mariezkurrena.

Amb els canvis, el Nàstic capgirava el guió del partit, controlant l’esfèrica i dirigint-se a crear ocasions. Als 70 minuts una genial triangulació provocava una gran ocasió d’Antoñín, ocasió que havia estat iniciada a les botes d’Alex López. A la següent jugada deixaria el terreny de joc. I Mario Rodríguez substituïa Víctor Narro a vuit mints per al fnal.

Rodríguez i Mariezkurrena tindrien una doble ocasió al tram final del partit. I a la següent, Varo salvava l’empat enviant-la a córner. Acabaria sense més patiments un duel que suposaria la tercera victòria grana de la temporada.