.

Un moment de la visita cursada pel Cònsul General de Cora del Sud. Foto: Cedida

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha rebut al Cònsol General de la República de Corea a Barcelona, Young-Hyo Park, el passat divendres al migdia a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, per mantenir una reunió de treball sobre el desenvolupament de projecte LOTTE al municipi. A la trobada també hi ha participat la regidora d’Impuls Econòmic i Turisme, Yolanda Pérez i el coordinador del projecte, Xavier Sarrà, així com l’assessora en assumptes polítics i econòmics del Consolat, Yujeong Lee.

La visita també ha servit per enfortir llaços entre les dues parts, que s’han posat a disposició l’una de l’altra. L’objectiu és mantenir una relació estreta i de col·laboració mútua, tenint en compte les necessitats que es poden derivar de la implantació de l’empresa sudcoreana LOTTE Energy Materials a Mont-roig del Camp.

Un exemple és l’arribada de personal de l’empresa coreana en la fase inicial i que pot requerir suport de les dues institucions en qüestions d’allotjament, idioma o integració, entre d’altres.