.

Amb la col·laboració de l’ICAC s’han realitzat xerrades i el dia 28 de setembre es farà una visita guiada. Foto: Cedida

Dins la programació cultural del mes de setembre, el proper dissabte dia 28 es farà una visita guiada a la vil·la romana de Mas de Bosc i als nous espais excavats del jaciment de Mas dels Frares. La sortida tindrà llos a les 10 h, des del Parc de la Muralla. Les inscripcions per participar d’aquesta visita guiada es poden fer des d’aquesta setmana i fins al 27 d’octubre a l’OAC del carrer Sant Pere 49 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores). També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça cultura@constanti.cat o trucar al telèfon 977 524 036. El preu és d’1 euro, a benefici solidari. Cal dir que en cas de pluja, l’activitat se suspendrà.

Amb la col·laboració de l’ICAC (Institut Català d’Arqueologia Clàssica), durant aquest mes de setembre s’estan realitzant diferents propostes per conèixer i descobrir la importància d’algunes de les vil·les romanes al terme municipal.

El passat divendres 13 de setembre va tenir lloc una xerrada sobre les vil·les romanes de Mas de Bosc i Mas dels Frares a càrrec del constantinenc Francesc Rodríguez, arqueòleg de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).