.

Imatge de la grada grana en el desplaçament de la temporada passada a l’estadi Johan Cruyff. Foto: Cedida

El Gimnàstic de Tarragona i Athlos Sports Travel organitzen el primer desplaçament per donar suport a l’equip en el duel de la Jornada 5, entre el Barakaldo CF i el Nàstic, de divendres a l’Estadio de Lasesarre. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 65 € (+16 anys). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

–  De 0 a 8 anys: 50 € (entrada + autocar)
–  De 9 a 15 anys: 55 € (entrada + autocar)
–  A partir de 16 anys: 65 € (entrada + autocar)

El desplaçament es pot contractar online mitjançant la web oficial d’Athlos Sports Travel i també al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada. La promoció estarà vigent fins dijous a les 13.30 h.

El duel es disputarà aquest divendres 20 de setembre, a partir de les 20.30 hores. La sortida es realitzarà el mateix divendres, a les 10 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

L’horari d’atenció al soci per aquesta setmana és de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.