.

El Nàstic porta els quatre partits de la temporada invicte. A la imatge, Joan Oriol. Foto: Nàstic

El Nàstic ha fet bo un gol de Pablo Fernández a la meitat de la primera part per derrotar per la mínima la SD Tarazona al Nou Estadi Costa Daurada en una jornada molt emotiva per la recent mort de Santi Coch, llegenda grana.

Es tracta de la segona victòria consecutiva dels grana, que el situen líder provisional aquest dissabte d’ambient ja plenament festiu a la ciutat. El conjunt de Dani Vidal no coneix la derrota en aquest ja esperançador inici de temporada.

Soprenia Dani Vidal. Óscar Sanz canviava de posició situant-se com a el central, i al seu costat Unai Dufur. Es quedaven sense trepitjar la gespa Antonio Leal i Gorka Pérez. A dalt, Pablo Fernández faria la dupla amb Cortés, que tornava a l’onze inicial.

Passats uns minuts de fort domini local, amb una semiocasió de Jaume Jardí, serien els visitants els que s’han fet amb el control del matx. Així, Narro ho provaria amb un xut entrant a l’àrea que hauria de frenar Varo. Tot i això, el Nàstic apretava de valent la sortida de pilota rival i en una bona acció de Jaume Jardí, aquest la deixava a Antoñín Cortés, que centrava perquè Pablo Fernández, tot sol des de l’àra petita, afusellés a Fuoli. Pablo tindria un bell gest de record a Santi Coch mostrant al cel la samarreta golejadora.

El gol i l’ànim suspès pensant en Santi Coch donarien ales al Nàstic, que tornaria a ser el dels grans moments encadenant una ocasió rere l’altra. Pol Domingo, Joan Oriol i després Gotostidi, i per acabar Antoñín , mostrarien una col.lecció d’opcions que auguraven el 2-0. No seria així i s’aniria al descans amb l’1-0.

Tocaria defensar bé l’inici de la segona part, amb un Tarazona buscant l’empat. Gràcies a l’empenta de la defensa i a l’entrada de Marc Fernández i Alex Jiménez, els grana agafarien de nou el control del matx i de fet, se li anul.arien dos gols, justament marcats pels dos nouvinguts, en trobar-se ambdós en fora de joc.

Veient que el segon gol no arribava, la defensa incrementava la seva feina, ja amb cinc components, amb l’entrada de Gorka Pérez, i la fórmula finalment ha funcionat.