.

Imatge de part dels participants al torneig. Foto: Cedida

Més de 160 jugadors, entre convidats i socis del Club, han pres part a la tercera edició de l’Open GMI Experiencies, celebrat al Golf Costa Daurada. La peculiaritat d’aquesta cita esportiva rau en que es tracta d’una competició multidisciplinària amb tornejos simultanis de golf i pàdel. Entre els guanyadors del torneig de golf figura Mayo Lorda, editora de DiariTots21.

Així, a l’apartat de golf s’ha jugat sota la modalitat individual stableford, amb sortida a tir a les 9 del matí i avituallament al forat 9. A la mateixa hora ha començat la prova de pàdel, on cada parella ha disputat tres partits de 30 minuts, més una fase final.

Tots els inscrits han rebut un complet welcome pack amb boles de golf, pilotes de pàdel, gorra i polo.

Un cop finalitzats els tornejos, a l’hora de dinar, els jugadors han tingjut a la seva disposició un córner d’hamburgueses, un altre de frankfurts, un de pernil i barra lliure de begudes, refrescos, vermut, cervesa i vi a la food truck.

El repartiment de premis i un complet sorteig de regals han posat el punt i final a un Open que és tot un referent al calendari esportiu del Club.

RESULTATS DE GOLF
Millor resultat Scratch: Gerardo Galnares
Millor resultat Hàndicap Inferior: Jaume Nicolás
Millor resultat Hàndicap Superior: Mayo Lorda
Millor resultat Dama: Mayo Lorda

RESULTATS DE PÀDEL
Primera masculina: José Luis Manglano / Joan Figueras.
Segona masculina: Pablo Vaquer / Sergo.
Primera femenina mixta: Íngrid Canturri / Artiom Olivar.
Segona femenina mixta: Tere Auqué / Nuris Fernández.

Us oferim un recull d’imatges de la jornada: