.

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana de Reus van detenir dimecres passat, 11 de setembre, dos homes de 45 i 48 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els fets van succeir pels volts de les 11:00h durant un control conjunt dels cossos policials al carrer de l’Escultor Rocamora. Quan un vehicle es va aproximar en aquest punt, els agents de la Guàrdia Urbana van adonar-se que el vehicle podria circular amb la ITV caducada i que l’acompanyant no duia el cinturó cordat. Com a conseqüència d’aquests fets van decidir aturar-lo i, amb el suport dels mossos, van identificar els dos ocupants visiblement nerviosos.


Altres notícies:


Els agents van decidir escorcollar-los davant les incongruents explicacions al voltant d’unes bosses que transportaven, així com pels estranys moviments que van efectuar abans que aturessin el vehicle. Se’ls va localitzar 23.000 euros en bitllets fraccionats i un total de 56 embolcalls que contenien prop de 50 grams de cocaïna valorats en el mercat il·lícit de substàncies estupefaents en gairebé 2.800 euros.

Per tot plegat, els dos homes, els quals acumulen diversos antecedents policials, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i ahir dijous van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.