.

El Govern de la Generalitat que presideix Salvador Illa ha fet públic el nomenament de diversos alts càrrecs en les direccions generals de diverses conselleries catalanes, entre les quals destaca el de la reusenca Isabel Carrasco Panadès, que és la nova directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència.

Carrasco, nascuda a Reus l’any 1968, té experiència de més de 30 anys en l’àmbit de la infància i l’adolescència. Ha treballat com a assistent social al Consell Comarcal del Baix Penedès i al servei d’atenció a la infància i l’adolescència de Tarragona amb diferents responsabilitats. Fins ara, era la cap de servei de la direcció general d’atenció a la infància i l’adolescència al Camp de Tarragona. Aquesta posició li ha donat un paper clau en la posada en funcionament de la unitat integrada d’atenció als infants i adolescents víctimes de violència sexual, un servei pioner que es va engegar de manera pilot a Tarragona i després s’ha estès per tot el país gràcies als seus bons resultats.

La seva tasca li ha valgut diversos reconeixements dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i el Departament de Justícia.

Diplomada en Treball Social, ha participat en nombrosos cursos, jornades i ponències relacionats amb la infància i adolescència vulnerables. Entre d’altres, ha estat ponent a la Jornada de Pobresa Infantil i Juvenil (CEJFE) o la sessió Maltractaments aguts a la Infància de l’Agència Protecció Salut.


Altres notícies:


Per altra banda, el Govern també ha anunciat el nomenament de José Luis Martínez-Alonso Camps com a nou director del Gabinet Jurídic de la Generalitat de Catalunya; David Lizoain Bennett, com a director general d’Anàlisi i Prospectiva Econòmica; Ramon Bassas i Segura, Director General d’Afers Religiosos; Susi López López, directora general de Transports i Mobilitat; Sonsoles Letang Jiménez de Anta, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic; Glòria Gálvez Hernando, secretària d’Atenció Sanitària i Participació; Francesc Xavier Güell Cardona, director general de Centres Concertats i Privats a Educació; Mercè Andreu i Rosés, directora general d’Innovació, Digitalització i Currículum a Educació; Montserrat Duran Tauleria, directora general de Centres Públics a Educació; Josep Antón Mundó i Balcells, director de Serveis a Drets Socials i Inclusió; Elena Lledós Monsó, directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció; Marta Angerri Feu, directora general de Comerç; Jaume Baró Torres, conseller delegat de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, ACCIÓ; Alberto Lacasta Huelin, director general de Polítiques Públiques LGTBI+; Noa Monràs González, directora general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans; Ana Belén Gallo García, directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes; Fernando Macías-Aranda, director general d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació; Alba Garcia Sanchez, directora executiva de l’Institut Català de les Dones; Josep Antoni Lucas Trilles, director de Serveis a Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, mentre que Víctor Sas Lamora és el nou secretari d’Agenda Rural.