.

La competició es disputarà del 20 al 22 de setembre en un dels camps de futbol de la zona esportiva municipal. Foto: Cedida

La tercera edició de la competició de crossfitDaurada Games‘ es portarà a terme del 20 al 22 de setembre al camp de futbol 3 de la zona esportiva municipal i comptarà amb la participació de més de 1.200 atletes de diferents punts d’Espanya, Portugal i França i Andorra, que competiran en parelles per posar a prova la seva força, agilitat, coordinació i velocitat.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, i els representants de l’empresa Cross Events, Judit Domingo, Unai Barceló i Josué Díaz, han estat els encarregats de presentar aquest esdeveniment esportiu. L’alcalde, Alfredo Clúa, ha destacat l’aposta de Cambrils pel turisme esportiu amb l’organització de nombrosos esdeveniments, ha afirmat que amb aquesta tercera edició dels Costa Daurada Games es consolida el binomi Cambrils-crossfit, i ha convidat a tothom a acostar-se a la zona esportiva per gaudir de l’espectacle d’aquest esport.

La regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, ha explicat que el campionat posiciona Cambrils dins del marc estatal de crossfit i alhora ajuda a desestacionalitzar la temporada turística. La regidora també ha anunciat que el futur del campionat està garantit perquè enguany s’ha licitat i durant els propers quatre anys Cross Events continuarà organitzant l’esdeveniment.


Altres notícies:


Per la seva banda, Judit Domingo, de Cross Events, ha destacat l’augment de participació i la important participació femenina, que enguany arriba al 50%, i ha explicat les principals novetats d’aquesta tercera edició.

Aquest 2024 s’elimina la modalitat individual i només es disputarà en parelles. En total, hi haurà 9 categories: masculina, femenina i mixta dividides en tres nivells cadascuna. També com a novetat, s’ha incorporat una prova de bicicleta que no inclou cap campionat d’Espanya. A més, s’ha creat el concepte Daurada Experience pel públic, que podrà gaudir d’estands d’alimentació, roba i material al laterals del mateix camp de futbol i d’activitats paral·leles com els seminaris.

Els horaris de la competició seran divendres 20 de setembre de 15 a 20h, dissabte 21 de setembre de 8 a 20h i diumenge 22 de setembre de 8 a 17 hores.