.

La Policia Nacional de la Brigada d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona ha detingut i expulsat del territori Schengen tretze delinqüents multireincidents en el primer semestre de 2024.

Acumulaven 76 detencions per delictes contra les persones (agressió sexual, maltractaments, amenaces, lesions greus, danys i segrest), contra el patrimoni (violació de domicili, furt, robatori amb violència i amb força), per delictes de resistència, desobediència i atemptat contra agent de l’autoritat, i contra el medi ambient i la salut pública, entre d’altres. Segons el cos policial, un d’ells va ser expulsat per suposar una amenaça greu per a la seguretat ciutadana arran de la seva vinculació amb el terrorisme gihadista.


Altres notícies:


Concretament, aquesta persona havia estat condemnada i complert condemna per col·laboració amb banda terrorista, per la qual cosa, es va procedir a la seva expulsió per constituir una amenaça greu per a l’espai Schengen, tenint assenyalada una prohibició d’entrada de deu anys. A banda, en el primer semestre d’aquest 2024 s’han iniciat 77 expedients d’expulsió amb caràcter preferent i set de caràcter ordinari.