.

El Nàstic-Sestao River d’aquest diumenge podrà tenir públic a les grades. La notícia s’ha conegut aquesta tarda de dijous. El Gimnàstic de Tarragona ha informat que fa uns minuts el jutjat central del contenciós-administratiu ha concedit les mesures cautelars sol·licitades que permetran a tots els socis i aficionats gaudir del Nàstic – Sestao River a les grades del Nou Estadi Costa Daurada (diumenge, 18 h).

L’entitat grana i els serveis jurídics han treballat per fer possible que el partit de la jornada 2, i els consecutius que es disputin al temple, puguin tenir el suport dels aficionats grana. Els esdeveniments de les últimes hores han estat:


Altres notícies:


– Dimarts 27/08, al migdia, el TAD confirma la sanció en la seva integritat a l’entitat grana.

– Dimecres 28/08, preparant el recurs amb rapidesa, el Gimnàstic de Tarragona sol·licita la cautelaríssima mitjançant la via ordinària al jutjat central del contenciós-administratiu.

– Avui, dijous 29/08, el jutjat central del contenciós-administratiu ha estimat el recurs acceptant la cautelaríssima.

D’aquesta manera, l’entitat grana cancel·la la pantalla gegant anunciada i tots els socis podran accedir amb el seu abonament 2024-2025. A més, es posaran entrades a la venda pels canals oficials: online, punt d’atenció al soci i taquilles (dia de partit).