.

El primer partit de la temporada contra l’Ourense ja es va seguir en pantalla gegant des del camp annex. Foto: CedidaE

El Gimnàstic de Tarragona ha informat a tots els seus socis i aficionats que repetirà novament la pantalla gegant per presenciar en directe el segon partit de la temporada contra el Sestao River Club. El camp de gespa artificial annex a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada serà novament l’espai on s’habilitarà la pantalla.

El Nàstic de Tarragona reactiva de nou aquesta iniciativa per a que tots els nastiquers i nastiqueres tinguin un punt de referència per seguir a l’equip en el que serà el segon partit del curs al Nou Estadi Costa Daurada a porta tancada.

A partir de les 17 h d’aquest diumenge, 1 de setembre, s’obriran les portes i el servei de bar al mateix camp de gespa artificial. L’accés es realitzarà pel pàrquing de terra que s’habilita les jornades de partit, únicament es podrà accedir amb ampolles d’aigua i també es podran portar cadires o similars.

S’informa que el punt d’atenció al soci estarà tancat per aquest partit. Recordem que l’enfrontament davant el conjunt basc, corresponent a la jornada 2, arrencarà a les 18 hores i es disputarà a porta tancada.