.

El divendres 30 d’agost serà a la plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs i el dissabte 31 d’agost a la Via Augusta de l’Hospitalet. Foto: Cedida

Després de l’èxit de l’any passat, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza de nou una mostra de comerç per tal de posar en valor l’ampli ventall d’establiments comercials presents en aquesta zona i, al mateix temps, acostar els ciutadans a la diversitat de productes i serveis disponibles. Així, la 2a Mostra de Comerç es consolida com un aparador únic al carrer per mostrar l’abundant oferta comercial que caracteritza aquests dos municipis costaners.

Un dels aspectes més destacats d’aquest esdeveniment serà l’oportunitat de comprar productes a bon preu, ja que els comerços aprofitaran per oferir bons descomptes popularment coneguts com a “fora stock”. També hi haurà un espai dedicat  a la degustació i tast de productes local i de km0 dels establiments dedicats a l’alimentació.

La 2a Mostra de Comerç es realitzarà en dues dates diferenciades per als dos nuclis urbans per tal d’assegurar que tant els veïns i veïnes de Vandellòs com els de l’Hospitalet de l’Infant puguin gaudir d’aquesta experiència única:

Vandellòs: divendres 30 d’agost de 20 a 24 hores, la plaça Drs. Gil Vernet, acollirà 15 parades amb els seus respectius atractius. A més de les ofertes comercials, els assistents podran gaudir d’una vetllada de música i animació infantil per als més petits, garantint una experiència gratificant per a tota la família.

L’Hospitalet de l’Infant: dissabte 31 d’agost de 20 a 24 hores, la Via Augusta acollirà un total de 15 parades amb una varietat de productes i serveis. A més de les ofertes comercials, els assistents podran gaudir d’animació infantil i música.

La 2a Mostra de Comerç és una col·laboració entre l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, mostrant la unitat i el compromís dels comerciants locals per dinamitzar l’economia i oferir a la comunitat esdeveniments enriquidors.