.

Després de l’èxit de l’any passat enguany s’hi van programar tres dies d’activitats i literatura. Foto: Cedida

Les tardes dels passats dilluns, dimecres i divendres a la piscina municipal del Morell van tornar a ser especials, i és que, la Biblioteca Montoliu va tornar a les instal·lacions esportives per a repetir l’experiència de la Bibliopiscina. Així, totes les persones usuàries de les instal·lacions, van poder gaudir de qualsevol dels documents disponibles del fons de la biblioteca durant la seva estada a la piscina morellenca.

A més, enguany, s’hi va programar una tarda de “Laboratori de contes”, amb la companyia Cuentropia. “Acostar la biblioteca a la piscina ha tornat a ser un èxit, durant tot l’any les activitats a la Biblioteca Montoliu no paren i aquesta vegada la iniciativa d’acostar els llibres a la piscina funciona molt i molt bé”, explicava el regidor de Cultura del consistori morellenc, Miquel Roig.

“Els més petits són els que han aprofitat més aquesta iniciativa, tothom que ha passat per les instal·lacions esportives ha valorat la proposta molt positivament”, afegia el mateix regidor de l’àrea. La bibliotecària del Morell, Roser Parra destacava que “després de l’èxit de l’any passat hem incorporat una activitat més enllà de la Bibliopiscina, acostar-nos aquí és una molt bona formula i estem molt contentes”. Un estiu més apostant per aquesta literatura estiuenca que, de ben segur, es tornarà a gaudir l’any vinent.