.

Berni Álvarez ha estat ovacionat per la resta de regidors en el ple d’aquest dijous celebrat a l’ajuntament de Tarragona. Foto: Cedida

Berni Álvarez ha deixat de ser aquest dijous conseller municipal d’Esports, Turisme Esportiu, Educació, Salut i Europa Direct de l’Ajuntament de Tarragona. El nou conseller d’Esports de la Generalitat de Catalunya ha aprofitat el plenari extraordinari per presentar la seva renúncia com a regidor municipal.

En aquest mateix ple s’ha declarat la vacant produïda per la marxa del conseller Álvarez i també s’ha pres coneixement de la renúncia presentada per Valle Mellado –actualment diputada al Congrés– per tal de suplir la seva baixa (va ser la número 10 en la llista socialista), de manera que s’ha sol·licitat a la Junta Electoral Central que atribueixi l’escó vacant. En aquestes circumstancies, el relleu a l’Ajuntament l’assumirà el senador Mario Soler, que anava el el lloc onzè de la candidatura del PSC.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha destacat “el talent tarragoní en estat pur, humà i professional. El seu nomenament com a conseller de la Generalitat de Catalunya ens ha permès tenir orgull de ciutat i posar Tarragona al lloc que mereix”.

Per la seva part, el fins avui encara conseller municipal, Berni Álvarez, ha destacat que la nova conselleria d’Esports “és molt necessària. Tinc clar que aquesta confiança del Govern de Catalunya ve per una feina que hem pogut fer aquí. Sento orgull de  la feina fet, però sense els equips de treball que he tingut no hagués pogut fer-ho. Espero ser el més proactiu per aquesta ciutat, perquè s’ho mereix”. L’acte s’ha tancat amb una ovació al fins avui conseller municipal de l’Ajuntament de Tarragona.