.

Pablo Fernández, en una acció del partit. Foto: Nàstic

Segon partit de pretemporada i segona derrota del Nàstic, aquest cop en el clàssic de l’estiu, contra el potent Real Zaragoza. Un gol de Luna va donar la victòria al conjunt visitant, a l’espera que el dissabte, un altre aragonès, la Sociedad Deportiva Huesca, es medeixi amb els grana en la 15ena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona.

Els tarragonins van plantar cara al Zaragona i fins i tot van desaprofitar un penal i un clar mà a mà de Pablo Fernández per batre el rival, que venia a Tarragona a demostrar el seu potencial i la seva bona preparació.


Altres notícies:


Ja des de l’inici del matx, els blanc-i-blaus es van fer amb el domini de l’esfèrica. Tot i això, el Nàstic va ensenyar la poteta amb una centrada lateral que Marc Fernández no va poder caçar quan estava en immillorable posició per avançar els locals. Seria Pablo Fernández qui tindria la millor opció del partit bans que acabés el primera temps, però Poussin va frustar el globus que intentava el davanter grana. La primera part acabaria amb empat a zero, però a l’inici de la segona arribaria el gol visitant fruit d’un rebot de Luna en un córner dels visitants.

Era el minut 58 i el Nàstic , que ja havia despertat, es veuria beneficiat per primer cop en un any i mig amb un penal. Pablo driblava el porter per rematar l’empat, i Poussin el va derribar. Però Poussin el va aturar. Tot i que el Nàstic ho va intentar fins al final, el marcador ja no es mouria.