.

El ple va aprovar una moció a favor de la mort digna a la qual només es va oposar VOX. Foto: Cedida

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat el passat divendres 26 de juliol a les 19 hores va aprovar la modificació del contracte de la concessió administrativa del servei públic d’una residència de gent gran, subscrit ja fa uns anys amb la UTE Residència Vila-seca. La modificació del contracte permetrà l’ampliació en 12 places més per a la residència.

Durant aquesta sessió també es va aprovar un increment de les retribucions del 2% per al personal funcionari i laboral, tant els empleats públics de l’Ajuntament com dels Patronats Municipals de Música i de Turisme. El ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també dues mocions presentades per diversos grups municipals, una es va aprovar i l’altra fou rebutjada.


Altres notícies:


La moció aprovada es va presentar de forma conjunta pels grups municipals de Vila-seca Segura, PSC-Vila-seca Som Tots, Vila-seca en Comú i Decidim Vila-seca en suport al dret de morir dignament. Fou aprovada amb els 19 vots a favor dels regidors dels grups municipals que van presentar la moció i va rebre dos vots contraris dels regidors de VOX.

Precisament, la moció no aprovada va estar presentada pel grup municipal de VOX per a la implantació d’una unitat canina a la Policia Local de Vila-seca. Va rebre dos vots a favor dels regidors del grup municipal de VOX però fou rebutjada en rebre 19 vots negatius de la resta de regidors.