.

El nou patrocini dominarà la part posterior de la samarreta dels granes durant tres temporades. Foto: Cedida

El Gimnàstic de Tarragona i MGC Mútua han subscrit un acord de patrocini mitjançant el qual l’entitat asseguradora serà patrocinadora del club grana i la seva asseguradora de salut oficial durant les properes tres temporades. L’acord té com a objectiu reforçar el compromís i suport de l’asseguradora catalana amb l’entitat tarragonina i amb tota la seva afició.

Per a la asseguradora “patrocinar el Gimnàstic de Tarragona és molt il·lusionant, som una mútua molt arrelada al nostre territori des de fa més de 40 anys i compartim plenament els valors del Nàstic com l’esforç, el compromís i també el foment d’un estil de vida saludable. Estic convençut que aquesta vinculació amb una entitat tan emblemàtica, amb tant de futur i d’èxit, ens permetrà refermar la nostra posició de ser la mútua de Catalunya i de Tarragona.”

Per a MGC Mútua, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a divulgar valors que l’entitat comparteix amb la pràctica esportiva com són la confiança, l’esforç i el compromís. A través del patrocini, l’entitat asseguradora vol fomentar la pràctica de l’esport i els seus beneficis per a la salut i la prevenció de les malalties, en línia amb la seva missió com asseguradora de salut.


Altres notícies:


L’acord també contempla el patrocini exclusiu com asseguradora de salut oficial del Nàstic i estableix diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, paquets d’Hospitality per a clients d’MGC Mútua, així com imatge a l’estadi i en els diferents canals de comunicació del Club. Al mateix temps, el compromís establert permetrà a MGC Mútua desenvolupar, activar i coordinar conjuntament amb el club grana accions innovadores, tant digitals com presencials, dirigides als aficionats.

MGC Mutua és una entitat asseguradora especialitzada en assistència sanitària amb més de quaranta anys d’experiència i amb un dels estàndards de qualitat més reconeguts del sector. Es posiciona com una veu proactiva al sector de les assegurances de salut defensant la qualitat assistencial i la innovació en un món cada vegada més digitalitzat. L’entitat s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i la millora de les cobertures i serveis que ofereix als seus mutualistes. Al llarg de quatre dècades ha aconseguit ser l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen al sector assegurador.