.

Imatge d’un partit dels granes. La lliga començarà a casa el 25 d’agost, però es desconeix si amb públic o sense. Foto: Arxiu

El Nàstic ja coneixia des de fa unes setmanes els equips a qui s’enfrontarà la pròxima temporada al Grup 1 de Primera Federació i des d’aquest dimarts ja sap també el calendari per la campanya 2024-2025, després que la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) fes efectiu el sorteig dels partits.

Així doncs, el Nàstic tornarà a lluitar contra els equips de la zona nord d’Espanya i el primer partit de lliga el jugarà a casa el cap de setmana del 25 d’agost, contra l’Ourense CF; mentre que l’últim partit de la temporada també serà al Nou Estadi Costa Daurada, en aquest cas contra l’Arenteiro, el 25 de juny de 2025.

Els dos equips catalans que hi haurà en aquest Grup 1 tornaran a ser el Nàstic i el Barça Atlètic, als quals es podria dir que s’hi afegeix, per proximitat, l’Andorra. El primer derbi de parla catalana es jugarà en la jornada 13, el 17 de novembre, quan l’Andorra visitarà el Nou Estadi, i una setmana més tard els granes visitaran l’estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barça Atlètic.

El que encara no està clar és si el Nàstic podrà jugar amb públic o no els quatre primers partits a casa de la temporada, després del recurs tarragoní al TAD –el tribunal administratiu de l’esport– per les sancions arran de l’escàndol d’Eder Mallo i el seu arbitratge en l’últim partit del play-off contra el Màlaga.

Aquest és el calendari complet per a tota la temporada (link aquí).