.

L’Ensemble de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ha inaugurat l’edició d’aquest estiu del cicle. Foto: Cedida

Les nits musicals a Centcelles s’han obert aquest dijous 4 de juliol amb el concert de l’Ensemble de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. Aquesta formació instrumental, integrada majoritàriament per professors, alumnes i exalumnes de la mateixa escola, inaugurava per segon any consecutiu el Cicle de Concerts al conjunt romà de Centcelles, una de les propostes habituals del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”.

Amb un repertori preparat especialment per a l’ocasió, el concert es va dividr en dues parts. Durant la primera meitat es va fer un recorregut per algunes de les rapsòdies musicals més destacades partint de la centenària “Rhapsody in blue” de George Gershwin. Durant la primera part del recital van sonar altres peces com “Bohemian Rhapsody” de Queen o “Slow Hot Wind” d’Henry Mancini. La segona part del concert va estar dedicada a fer un recorregut per algunes de les peces musicals més destacades de les últimes dècades, des de “Billie Jean” de Micahel Jackson, fins a “Flowers” de Miley Cirus.

La VII edició d’aquest Cicle de Concerts a Centcelles, organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, continuarà el dijous 11 de juliol amb el concert de Líbérica.