.

El pacient va ser atès a l'hospital Joan XXIII. Foto: ACN

Tant la víctima com l’arrestat són del barri de Torreforta i el ferit va ser atès a l’hospital Joan XXIII. Foto: Arxiu Foto: Arxiu/ACN

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dissabte un jove de 27 anys com a presumpte autor d’un apunyalament al carrer a un altre home al barri de Torreforta. Fonts municipals han informat l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que la Guàrdia Urbana ha rebut l’avís cap a les 13.00 hores de la mateixa víctima explicant que un veí del barri li havia clavat un ganivet a l’esquena. El ferit, que diu que havia patit amenaces i atacs amb anterioritat per part del detingut, ha estat tractat a l’Hospital Joan XXIII amb ferides lleus i està fora de perill.

Amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana ha posat en marxa un dispositiu per localitzar l’autor dels fets i posteriorment l’ha detingut pels delictes de danys i lesions amb arma blanca. També ha identificat dues persones que anaven amb la víctima en el moment dels fets i que, segons han relatat, han aconseguit evitar que l’arrestat els agredís amb el mateix ganivet. El ferit i el presumpte autor ja havien protagonitzat una baralla similar aquest mateix dissabte al matí.

ACN