.

Bona part dels participants en la jornada, al final de les activitats a benefici d’Epilep. Foto: Cedida

Les instal·lacions del Golf Costa Daurada s’han convertit en la seu de la quarta edició de la jornada solidària Mou-te per l’epilèpsia. Un matí solejat i calorós ha reunit un centenar de persones per recollir fons per la lluita contra l’epilèpsia. Organitzada conjuntament amb l’associació Si jo puc, tu també #Epilep, tots els participants han pogut triar entre tres activitats esportives, a més de rebre una samarreta commemorativa i esmorzar solidari. Per als més petits s’ha habilitat un espai per a inflables i pintures.

Així, doncs, els amants del pàdel han gaudit d’un campionat en el que tots han jugat un mínim de tres partits. En primera categoria, la parella formada per Abel Ruiz i Nano Bueno han aconseguit la victòria després de superar en una ajustada final a Xavi Pueyo i Àlex Ruiz. En segona categoria, Ignacio Díaz i Joan Vives s’han proclamat campions. I Marc Regincós i Diego Almeida s’han imposat en tercera categoria.

Els qui han optat per una activitat més tranquil·la han caminat fins al turó de Sant Simplici, passant per alguns dels punts més emblemàtics de la zona, mentre que una desena d’esportistes s’han decidit per la Masterclass de Body Combat.

David Sanahuja, president de l’associació, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de la jornada i ha dit que “espera poder repetir-la en els propers anys”.