.

Chicuelo actuarà al Teatre Fortuny. Foto: Josep Echaburu

Aquest cap de setmana comença la programació del cicle Som Flamencs, que s’integra per quart any consecutiu al Festival Accents (www.festivalaccents.cat) amb 5 actuacions a diverses localitats del Baix Camp i el Tarragonès d’artistes del nostre país: Albert Casas Trio (divendres 10 de novembre a les 20 h a la Casa Navàs de Reus); Miranda Fernández & Marina Paje (dissabte 11 de novembre a les 19 h al Centre Polivalent de Miami Platja); Libérica Flamenco (divendres 17 de novembre a les 21 h Centre Cultural del Morell); Pere Martínez i Marc López (divendres 24 de novembre a les 20 h a la Casa Navàs de Reus) i Chicuelo (dissabte 9 de desembre, 20.30 h al Teatre Fortuny de Reus), en un concert organitzat conjuntament amb l’Associació de Concerts de Reus.

Les entrades per totes aquestes actuacions ja es poden adquirir als preus que van dels 10 als 25 euros a la web www.festivalaccents.cat, excepte l’actuació de Miranda Fernández & Marina Paje que serà gratuïta.

Miranda Fernández i Marina Paje actuaran al Morell en un espectacle gratuït. Foto: Cedida

El director de l’Accents i responsable de la programació del Som flamencs, Isaac Albesa, assegura que la selecció d’enguany és la “d’una programació d’artistes amb denominació d’origen Catalunya que ens acostarà a diversos estils del flamenc, del més clàssic al més contemporani i amb la presència de diverses ballarines de primer nivell, com és Marina Paje, Aina Núñez o la mexicana Karen Lugo, que acompanyarà a Chicuelo al Fortuny”.

Concerts i tast a la Casa Navàs

Com sempre, els concerts de la Casa NavàsAlbert Cases Trio i Pere Martínez & Marc López– aniran acompanyats d’una degustació de vermut Miró i un tast de formatges de Cadí Coop, que són 2 dels patrocinadors de l’Accents. També a Miami Platja hi haurà una degustació de franc de Vermut Miró i de vins de la DO Catalunya.

Albert Cases actuarà a la Casa Navàs. Foto: Cedida

La d’enguany serà la quarta edició del cicle Som Flamencs, que va començar el 2020 i que ja ha portat a casa nostra noms tan reconeguts com Rocío Márquez, Las Migas, Los Aurora, Libérica, Anna Brenes, Alba Morena, Queralt Lahoz, Alquimia Flamenco, NEO, Isabelle Laudenbach i Isabell Vinadrell o Pedro Javier González.

Organització i patrocinadors

El Festival Accents i el cicle Som Flamencs és un projecte d’Empenta Cultura que compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus, el Morell i Mont-roig del Camp; l’ICEC de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el patrocini de Vermut Miró, DO Catalunya, Constècnia, Cadí Coop, la DOP Siurana, Estrella Damm i la Fundació Privada Reddis.

V.Tapias